Hlavní obsah

Řidič se na útěku před policisty vyčerpal. Úkryt hledal pod autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Další honičku s řidičem vozidla zažili policisté na Zlínsku. Jejich pozornost zaujal tím, že vjel do ulice označené zákazem vjezdu. Navíc se ukázalo, že jde o cizince, který v ČR pobýval přes rok nelegálně.

Muž před policisty daleko neuteklVideo: Policie ČR

 
Článek

„K události došlo v neděli ráno v Otrokovicích,“ informovala v úterý mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

„Policisté zastavovali řidiče peugeotu za pomoci výstražných znamení na svém vozidle. Řidič sice na výzvu k zastavení zareagoval, ale po zastavení vyběhl z vozidla a chtěl policistům uniknout. Policisté se za ním vydali nejprve vozidlem, ale když jim zmizel v areálu firmy, vůz zaparkovali a řidiče se snažili dostihnout,“ popsala mluvčí.

Červená a chodci nezájem. Šílenou jízdu dívky v audi ve Zlíně zastavil obrubník

Krimi

Sledovaný muž uviděl, že je mu hlídka v patách, a tak se nakonec vyčerpaný svým fyzickým výkonem schoval pod zaparkované vozidlo v areálu firmy v Otrokovicích.

Policisté ho z jeho skrýše vytáhli, zajistili a dovedli k vozidlu. Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu 1,74 promile alkoholu.

„Policisté navíc zjistili, že dvaatřicetiletý cizinec byl již před více než rokem vyhoštěn z ČR, takže na našem území pobýval nelegálně. Vozidlo, v němž jel, nebylo jeho. Záhy vyšlo najevo, že si ho bez dovolení vypůjčil od svého kolegy, s nímž večer předtím popíjel alkohol. Podnapilý řidič skončil v policejní cele,“ uvedla Kozumplíková.

Mladík ujížděl Brnem 120 km/h, pak přišel hrůzostrašný náraz. Zachytila to kamera

Krimi

Kriminalisté muži v pondělí odpoledne ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání hned tří trestných činů, a to ohrožení pod vlivem návykové látky, maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a neoprávněné užívání cizí věci.

V případě odsouzení hrozí cizinci trest odnětí svobody až na dva roky, zákaz řízení motorových vozidel a vyhoštění z České republiky.

Foto: Policie ČR

Muž před policisty daleko neutekl

Reklama

Výběr článků

Načítám