Hlavní obsah

Řidička vjela u Prahy do protisměru, kde se srazila s autobusem. Na místě zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jílové u Prahy

Jednašedesátiletá řidička zemřela ve čtvrtek kolem poledne na jihu Prahy poté, co vjela do protisměru a srazila se s autobusem.

Tragická nehoda v Jílovém u PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl dvanácté mezi Jílovým u Prahy a Radlíkem. „Řidička osobního auta, ročník narození 1962, vjela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se srazila s autobusem,“ řekla Novinkám mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Podle informací z místa jelo v autobusu asi 10 cestujících, kteří však před příjezdem záchranných složek odešli. První pomoc poskytoval ženě pražský hasič, který jel náhodou kolem.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda u Prahy

„Řidička osobního auta i řidič autobusu byli už při příjezdu hasičů mimo vozidla a u řidičky auta probíhala resuscitace, do které se hasiči zapojili, a použili také přístroj AED,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Tomáš Bakalář.

Na resuscitaci pak navázali také záchranáři a lékař, který však po nějaké době konstatoval smrt.

Mluvčí policie dodala, že policisté se budou zabývat také tím, zda neměla řidička nějakou zdravotní indispozici před nehodou. Nařízena byla pitva.

Náraz do stromu u Jindřichova Hradce 95letý řidič nepřežil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám