Hlavní obsah

Náraz do stromu u Jindřichova Hradce 95letý řidič nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děbolín
Aktualizováno

Pětadevadesátiletý řidič osobního automobilu zemřel ve středu při havárii u Děbolína na Jindřichohradecku. Jel směrem na Kardašovu Řečici a vylétl v zatáčce ze silnice. Právo o nehodě informoval mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel senior

Článek

„Nehoda se stala po druhé hodině odpoledne, když řidič nezvládl levotočivou zatáčku, prorazil se svým vozem svodidla a pak narazil do stromu,“ popsal ve čtvrtek nehodu mluvčí.

Havarované vozidlo objevil až před sedmou hodinou v podvečer svědek, který zavolal pomoc.

Mluvčí jihočeských zdravotních záchranářů Zuzana Fajtlová upřesnila, že vozidlo bylo v době příjezdu sanitek převrácené na střeše v hustém porostu. „Ve voze byl senior, jenž utrpěl smrtelné zranění hlavy. Na místo byl povolaný koroner a příčinu smrti určí soudní pitva,“ doplnila Fajtlová.

„Nehodu vyšetřují dopravní policisté a jednou z variant je i selhání organismu řidiče před havárií,“ doplnil Bajcura. Podle policie nebyl řidič připoután bezpečnostními pásy.

Tragická srážka aut na Karvinsku: zemřel senior

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám