Hlavní obsah

Řidička po srážce s frézařem na Klatovsku ujížděla s dělníky v patách

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehodu se zraněným pracovníkem na stavbě silnice vyšetřují policisté na Klatovsku. Dvaasedmdesátiletá řidička tam měla vrazit osobním autem do frézy, která následně zranila jednoho z dělníků. Žena podle policie jela dál, načež ji kolegové zraněného pronásledovali autem a dostihli ji po zhruba osmi kilometrech.

Foto: Policie ČR

Řidička podle policie vrazila na Klatovsku do frézy.

Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek dopoledne na hlavní silnici mezi obcemi Soustov a Vráž na Klatovsku. Řidička vozidla VW Golf jela v úseku, kde probíhaly práce na vozovce, podle policie byla silnice patřičně označená.

Audi v Kladně na přechodu srazilo seniorku o holích, řidič jel dál

Krimi

„Nedbala zvýšené opatrnosti a při objíždění pracovníka údržby s frézou, který se nacházel ve středu vozovky, narazila pravým předním kolem vozidla do pravého kola frézy. Fréza byla odhozena na 39letého frézaře, kdy jej řídítka frézy zasáhla do břicha,“ sdělila v pátek mluvčí policie Dagmar Brožová.

Žena po srážce jela podle mluvčí dál, kolegové zraněného muže ale sedli také do auta a jeli za ní. Dostihli ji ve zhruba osm kilometrů vzdálené osadě Nové Chalupy.

Seniorka na Zlínsku vjela na kole na hlavní silnici, střet s autem nepřežila

Krimi

„Dopravní policisté pak zjistili, že řidička má od dubna 2019 neplatný lékařský posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel. Dále neměla na očích brýle, které mít měla. Uvedla však, že má v očích implantované čočky,“ upřesnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Seniorku za volantem dostihli svědci nehody na Klatovsku po osmi kilometrech.

Řidička situaci vysvětlovala tím, že o nehodě nevěděla, měla totiž za to, že narazila do nějakého betonu. „Dechová zkouška u obou účastníků dopravní nehody byla s výsledkem negativním. Dopravní nehodu dále šetří klatovští dopravní policisté,“ dodala Brožová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám