Hlavní obsah

Řidiči na Slovensku řádí dál, jeden z nich tvrdil, že je elf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní hlídka v Trenčíně zpozorovala v pátek osobní vůz, který jezdil ze strany na stranu. Když vůz zastavili, za volantem seděl polonahý muž a tvrdil o sobě, že je elf.

Foto: Profimedia.cz

Policie SR

Článek

Osmnáctiletý muž byl bos, měl na sobě jen tepláky a jevil známky požití omamných prostředků. „Dechová zkouška byla negativní, ale muž jevil známky požití psychotropních látek,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Na přímou otázku policistů, zda užil drogy, odpověděl muž kladně. „Uvedl, že jede z lesa, kde po celou dobu tančil, protože je elf,“ konstatovala policie. Vyšetření v trenčínské nemocnici potvrdilo, že muž byl pozitivní na látku THC. Byl mu zadržen řidičský průkaz a policisté mu zakázali další jízdu.

Mladý muž byl vlastníkem řidičáku jen od ledna letošního roku. Policistům s úsměvem řekl, že ničeho nelituje, protože je pánem světa.

Foto: Policie SR, Bez zdroje

Polonahý muž za volantem pod vlivem drog tvrdil, že je elf.

Podle výsledků rozboru odebraného biologického materiálu vyšetřovatel určí, zda se dopustil přestupku, nebo trestního činu ohrožení pod vlivem návykové látky. „Bylo rovněž zahájeno trestní řízení ve věci výroby omamných a psychotropních látek, jedů a prekurzorů, ve věci jejich držení a obchodování s nimi,“ dodala slovenská policie.

Další opilý řidič vyjel na Slovensku na chodník a srazil ženu s dětmi

Zahraniční

V neděli narazil 60letý řidič v Bratislavě do lidí čekajících na zastávce na autobus a pět z nich usmrtil. Policisté mu naměřili 1,6 promile. Ve středu ve městě Čadca na severu země vyjel opilý řidič na chodník, kde srazil matku se dvěma dětmi. Žena a děti byly převezeny do nemocnice k ošetření. Sedmatřicetiletému řidiči naměřili 1,79 promile.

Ve čtvrtek v Bardejově na východním Slovensku narazil další opilý řidič do zaparkovaného nákladního automobilu. Třicetiletému muži naměřili 3,6 promile.

Reklama

Výběr článků

Načítám