Hlavní obsah

Řidičák nemám, jezdím si jen tak, vysvětloval opilý šofér BMW let z objezdu

Novinky, kub
Brno

S krvavým zraněním hlavy odvezla záchranka do nemocnice řidiče BMW a jeho spolujezdce v Brně, kde vozidlo vyletělo ve vysoké rychlosti z kruhového objezdu. Než auto skončilo v trávě na střeše, cestou ještě vrazilo do lampy veřejného osvětlení, značky a plotu. Šofér policii přiznal, že řidičák nikdy neměl a „jezdí si jen tak”. Nadýchal přes tři promile.

Řidič BMW v Brně nadýchal přes tři promileVideo: MP Brno

 
Článek

Nehoda se stala v noci na pátek na kruhovém objezdu v brněnské části Chrlice.

Krátce po havárii tudy projížděla hlídka městské policie.  „V hustém dýmu rozpoznala dva zraněné muže. Měli krvácející poranění hlavy, a tak strážníci hned přivolali zdravotníky a prostřednictvím operačního střediska vyrozuměli i policisty a hasiče,” informoval v neděli o případu mluvčí strážníku Pavel Šoba.

Řidič BMW jel příliš rychle a naboural do nákladního auta. Spolujezdec zemřel

Krimi

Vedle leželo v trávě BMW, které skončilo obrácené na střechu. Z vozidla se podle mluvčího silně kouřilo a z podvozku šlehaly plameny.

Foto: MP Brno

Havarované BMW v Brně skončilo na střeše

„Zranění muži potvrdili, že tímto autem přijeli a při nehodě na kruhovém objezdu prý ve vysoké rychlosti vylétli ze silnice. Tomu nasvědčovala poškozená lampa veřejného osvětlení a poničené dopravní značení i plot tamního areálu,” zmínil mluvčí.

BMW se za jízdy změnilo v ohnivou kouli, hasiči zveřejnili video ze zásahu

Krimi

Za volantem byl 33letý muž, který hlídce podle Šoby přiznal, že nikdy neměl řidičský průkaz a „jezdí si jen tak“.

Foto: MP Brno

Řidič BMW v Brně nadýchal přes tři promile

Případ si převzali státní policisté, kteří šoférovi naměřili při dechové zkoušce 3,12 promile. „Oba zraněné muže zdravotníci na místě ošetřili a sanitka je převezla do nemocnice,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám