Hlavní obsah

Řidič v teplácích uháněl na elektrokoloběžce obcí na Vsetínsku 68 km/h

Rožnov pod Radhoštěm

Jako čiré šílenství označili strážníci jízdu řidiče elektrokoloběžky, který v obci na Vsetínsku uháněl rychlostí 68 km/h. V místě, kde je povolená maximálně padesátka, šoféra vyfotil policejní radar. Měl sice helmu, podle strážníků ale jel ve viditelně lehkém oblečení, zřejmě v teplácích a mikině, čímž v nadměrné rychlosti riskoval život.

Foto: MP Rožnov pod Radhoštěm

Řidiče elektrokoloběžky zachytil policejní radar.

Článek

Radar zaznamenal před dvěma týdny muže na elektrokoloběžce v Rožnově pod Radhoštěm v ulici Kramolišov, o případu ve čtvrtek informovala tamější městská policie na Facebooku.

Šest zraněných při nehodě tří aut a elektrokoloběžky u Příbora

Krimi

Na monitoru se ukázal údaj 68 km/h při jízdě v obci, kde je povolená rychlost 50 km/h. Jestli policie po řidiči pátrá, strážníci neupřesnili. Uvedli pouze výzvu a několik rad.

„Pokud někdo poznáte osobu zachycenou policejním radarem, máme jedno doporučení. Užívejte s ním společné chvíle, jak to jen jde. Je dost možné, že při tomto způsobu, jakým se přepravuje rožnovskými ulicemi, může být jeho jízda kratší, než by si představoval. Štěstí pro společnost bude, když u svých sebevražedných pokusů zůstane sám,“ napsali strážníci.

Opilec ujížděl strážníkům v centru Prahy na elektrokoloběžce

Krimi

I přilba byla řidiči podle strážníků celkem k ničemu, protože při pádu v zachycené rychlosti by se v oblečení, které má na sobě, přinejmenším těžce zranil.

Reklama

Související články

Elektrokoloběžky zajímají i psychology

Zmapovat chování a zkušenosti uživatelů elektrických koloběžek v městském provozu má mezinárodní průzkum belgického dopravního institutu VIAS. Probíhá...

Výběr článků

Načítám