Hlavní obsah

Šest zraněných při nehodě tří aut a elektrokoloběžky u Příbora

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šest lidí ošetřili v sobotu dopoledne v Příboře na Novojičínsku záchranáři po srážce tří osobních aut a elektrokoloběžky. Pět zraněných nakonec rozvezly sanitky do nemocnic.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Vozidla po nehodě

Článek

Ke střetu došlo před 11. hodinou na obchvatu města v příborské části Paseky. „Na čtyřramenné křižovatce řidič osobního vozu Hyundai Tucson odbočoval vlevo z hlavní na vedlejší komunikaci ve směru od Kopřivnice na místní část Paseky, a zřejmě nedal přednost protijedoucímu vozidlu Volkswagen Passat,“ popsala policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Po srážce se volkswagen odrazil tak nešťastně, že narazil do stojící řidičky elektrokoloběžky, která dávala přednost vozům jedoucím po hlavní silnici.

„Následně ještě do dalšího stojícího vozu Škodu Fabia,“ doplnila s tím, že zraněni byli všichni čtyři řidiči a dva spolujezdci z Volkswagenu Passat. „Alkohol u všech řidičů byl vyloučen dechovou zkouškou,“ sdělila Jiroušková.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda si vyžádala šest zraněných.

Kromě policistů a záchranářů zasahovaly na místě i dvě jednotky hasičů. „Hasiči poskytli zraněným předlékařskou první pomoc až do příjezdu zdravotníků,“ uvedl zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák. Doplnil, že jeden z havarovaných vozů byl tzv. hybrid s kombinací spalovacího a elektrického motoru.

Výbuch nástražného systému v pražském bytě zranil policistu

Krimi

„Přívod elektřiny odpojili hasiči na speciálním konektoru v motorovém prostoru, akumulátor v kufru vozidla,“ nastínil.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda si vyžádala šest zraněných.

Reklama

Výběr článků

Načítám