Hlavní obsah

Pronajímatel bytu rozbil ženě na Jihlavsku o hlavu půllitr. Léčila se měsíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Půllitr piva rozbil podle policie 46letý muž o hlavu ženě, které pronajímal bydlení. Poškozená musela na ošetření do nemocnice, muž již byl obviněn.

Foto: Policie ČR

Rozbitý půllitr

Článek

Případ se odehrál v říjnu v malé obci na Jihlavsku, kde se žena na zahradě domu potkala s pronajímatelem svého bytu. Dvojice se z nezveřejněných důvodů pohádala, muž poté vzal půllitr a zaútočil na ni.

„Úder byl veden takovou intenzitou, že se půllitr rozbil a způsobil ženě řezné rány. Utrpěla vážná zranění v oblasti obličeje, která si vyžádala přivolání zdravotnické záchranné služby a transport do jihlavské nemocnice na ošetření,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová.

Žena se léčila měsíc, podle policie však mohlo zranění dopadnout hůře, protože útok mířil právě na hlavu. Jen díky náhodě poškozená neutrpěla ještě vážnější zranění.

„Muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ řekl kriminalista Jakub Pivoňka s tím, že mu hrozí až deset let vězení. Vyšetřován je na svobodě.

Řidič mercedesu zdemoloval auto na nájezdu na D1. V nemocnici zemřel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám