Hlavní obsah

Při nehodě v Chebu zemřeli dva lidé, řidič i spolujezdec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednačtyřicetiletý řidič mercedesu havaroval v neděli brzy ráno v Chebu. Nehodu nepřežil on ani jeho o pět let mladší spolujezdec. Oba zahynuli na místě.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Při nedělní nehodě v Chebu zemřeli dva lidé.

Článek

Tragédie se stala v neděli po druhé hodině ranní na silnici druhé třídy, která vede z města směrem na Pomezí nad Ohří. „Jednačtyřicetiletý řidič mercedesu zřejmě nepřizpůsobil v pravotočivé zatáčce rychlost jízdy stavu vozovky, přejel do protisměru a skončil v příkopu. Poté s automobilem narazil do betonového mostku,“ popsala policejní mluvčí Zuzana Churaňová.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Nehoda v Chebu

Na místo okamžitě vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému. Martin Kasal za krajské hasiče uvedl, že oba muže vyprostili a začali je oživovat. Zároveň připravili prostor pro přistání vrtulníku.

„Jednačtyřicetiletý řidič i jeho šestatřicetiletý spolujezdec však utrpěli zranění neslučitelná se životem,“ řekla Churaňová. Policisté se případem nadále zabývají.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám