Hlavní obsah

Při nehodě u České Třebové zahynuli dva lidé, další tři byli zraněni

Právo, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Třebová

Tragicky skončila nehoda tří vozidel na silnici mezi Českou Třebovou a Třebovicemi na Orlickoústecku. Zemřeli při ní dva lidé a další tři utrpěli vážná zranění. K nehodě došlo v pondělí večer na rovném úseku. Osobní auto s dvojčlennou posádkou vjelo do protisměru a střetlo se s levou přední částí protijedoucího nákladního vozidla, které pak narazilo do další dodávky. Na místě zasahoval vrtulník.

Článek

„Osobní vozidlo se převrátilo do příkopu a nákladní vozidlo dále pokračovalo, kde se čelně střetlo s dodávkovým vozidlem. Dvoučlenná polská posádka ve věku 43 a 57 let v dodávkovém vozidle vážným zraněním na místě podlehla,“ řekla Právu policejní mluvčí Iveta Lehká.

„Sedmatřicetiletý řidič nákladního vozidla a devatenáctiletá spolujezdkyně z osobního vozidla byli sanitou transportováni do nemocnice. Čtyřiadvacetiletý řidič osobního vozidla byl s vážnými zraněními letecky transportován do nemocnice,“ upřesnila policejní mluvčí.

Škoda byla předběžně odhadnuta na zhruba 1,5 miliónu korun. Přesné příčiny nehody jsou předmětem šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám