Hlavní obsah

Požár zničil autoservis v Hlučíně

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OPAVA

Rozsáhlý požár zničil v noci na středu autoservis Renault v Hlučíně na Opavsku. Škoda se podle prvních odhadů pohybuje kolem dvaceti miliónů korun, příčina zatím není známá.

Článek

"Při příjezdu na místo hasiči zjistili, že hoří celý objekt, a proto bylo nutné vyslat další jednotky hasičů," řekl mluvčí krajských hasičů Petr Faster. Noc na středu přitom byla pro hasiče v Moravskoslezském kraji velmi rušná, protože ve stejnou dobu hořel byt v dvoupodlažním obytném domě v Šilheřovicích na Opavsku a zároveň probíhal zásah po zřícení střechy v ostravském supermarketu Lidl.

V těsném sousedství zničeného autoservisu se nachází několik rodinných domků. "Zrovna jsem byla v koupelně, když jsem ucítila, že se něco pálí. Vyběhnu ven a vidím autoservis v plamenech. Foukal vítr a všechen kouř nám šel do baráku," posteskla si jedna z obyvatelek rodinného domu v těsném sousedství. Dodala, že kouř poškodil čerstvou fasádu domu a kvůli žáru jí na zahradě popraskal skleník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám