Hlavní obsah

Policii se přihlásil hledaný muž, který tasil revolver na děti v pražské tramvaji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražské policii se přihlásil muž, kterého hledala kvůli incidentu z tramvaje, kdy měl tasit na skupinu dětí revolver. Policisté muže podezírají z výtržnictví. Stále ale hledají děti, které měly být jeho jednáním ohroženy, a prosí jejich rodiče, ať se ozvou na linku 158.

Policii se přihlásil muž, který hrozil dětem zbraníVideo: Policie ČR

 
Článek

O pátrání po muži, kterého zachytila bezpečnostní kamera, policie ve středu informovala s tím, že při incidentu s nimi v jedoucí tramvaji vytasil revolver. Nikomu se naštěstí nic nestalo a děti utekly.

„K policistům se dostalo několik poznatků a muž ze záznamu se nakonec přihlásil na policii sám,“ sdělil ve čtvrtek k vývoji v případu mluvčí policie Richard Hrdina s tím, že pátrání není konec, protože se stále nepodařilo nalézt děti, na které měl muž zbraní mávat.

„Prosíme rodiče těchto dětí, aby kontaktovali linku 158,“ dodal Hrdina.

Incident se odehrál 9. prosince v tramvaji číslo 9 při jízdě ze zastávky Slánská v Praze-Řepích. Jak muž situaci policii vysvětloval poté, kdy se jí přihlásil, vyšetřovatelé neuvedli. Podle dřívějších informací případ řeší jako výtržnictví s dvouletou trestní sazbou.

Foto: Policie ČR

Policii se přihlásil muž, který hrozil dětem zbraní

Muž v pražské tramvaji vytáhl na děti revolver

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám