Hlavní obsah

Policie mluvila s mužem, který mohl vysvětlit smrtelnou nehodu na odpočívadle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průhonice
Aktualizováno

Pražská policie v pátek stáhla zveřejnění fotografie v souvislosti s vyšetřováním tragické nehody na pumpě u dálnice D1 nedaleko Prahy, kde neznámý řidič kamionu srazil chodce a ujel. S mužem na snímku policisté mluvili a s případem nemá nic společného.

Foto: Policie ČR

Místo smrtelné nehody

Článek

„Muž, jehož fotografie jsme zveřejnili, se nám sám přihlásil. S případem nemá nic společného,“ uvedl v pátek mluvčí policie Jan Daněk.

Daněk ve čtvrtek uvedl, že prověřováním případu kriminalisté zajistili fotografie, na kterých je zachycený kamion a muž, jenž mohl mít účast na zmiňované nehodě. To se ale následně nepotvrdilo.

Nehoda se dle policistů stala v noci na 21. července na parkovišti čerpací stanice Orlen Benzina v Průhonicích ve směru do centra Prahy.

Řidič kamionu srazil na odpočívadle D1 u Prahy chodce a ujel. Muž zemřel

Krimi

Kriminalisté zjistili, že zatím nezjištěný řidič projížděl parkovištěm s vyznačeným šikmým parkovacím stáním, přičemž během průjezdu došlo ke sražení chodce, který zemřel.

Řidič podle policie ujel, aniž poskytl první pomoc. Kriminalisté zjistili, že šlo o tahač s návěsem zřejmě značky Renault, typ T Gama, bílé barvy, a pod čelním sklem byl modrý nápis přepravní společnosti, která nebyla blíže specifikována. Návěs byl s plachtou tmavé barvy bez polepů.

Reklama

Výběr článků

Načítám