Hlavní obsah

Policie vypátrala cyklistu s černožlutým zubem. Je podezřelý z osahávání ženy v Praze

Novinky, kub
Praha

Pražští policisté zjistili totožnost muže, který je podezřelý ze sexuálního obtěžování ženy s kočárkem u parku Stromovka. Kriminalisté bez dalších podrobností uvedli, že muže pozvou k výslechu, aby se k události vyjádřil.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Díky zveřejnění případu jsme získali poznatek, který vedl ke zjištění totožnosti podezřelého muže. Nyní s ním budou probíhat standardní kroky trestního řízení,“ informovala ve středu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Podle ní muž nebyl zadržen, policisté zatím jen zjistili, o koho by se mělo jednat, přičemž podezřelého pozvou k výslechu a pak se uvidí, jak budou dále postupovat. Odkud muž pochází, mluvčí neupřesnila.

Ráčkující cyklista s černožlutým zubem osahával v Praze matku s kočárkem

Krimi

Muž podle kriminalistů na konci srpna obtěžoval matku, která vezla kočárek s dítětem. Přijel k ní na kole a snažil se s ní navázat hovor, žena ho ale odmítla. Pak ji osahával na intimních místech a napadená ho odehnala křikem. Podezřelého zachytily bezpečnostní kamery.

Podle vyšetřovatelů se jedná o zhruba 40letého muže. „V obličeji by měl mít vrásky, a když se usmál, tak měl levý horní zub zbarvený do žlutočerna. Muž mluvil česky a ráčkoval. Podle poškozené se jednalo o udržovaného a čistě oblečeného muže,“ uvedla dříve Siřišťová. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví, za což hrozí až dva roky vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám