Hlavní obsah

Policie v Praze rozpustila další nelegální noční párty

Novinky, JAP

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V domě ve Zborovské ulici na pražském Smíchově probíhala v noci ze soboty na neděli nelegální párty. Akci rozpustila policie, část účastníků se po jejím příjezdu snažila utéct druhým vchodem.

Nelegální party v Praze na SmíchověVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Při chůzi po chodníku ve Zborovské ulici byla v sobotu večer slyšet hudba a také množství bavících se hlasů. Zvuky se linuly z ventilace ze sklepních prostor domu, kde se nachází bar.

„Přijali jsme oznámení o otevřeném baru. Když policisté přijeli na místo a zaklepali na vstupní dveře, tak se zadním vchodem do ulice Vodní snažilo odejít asi sedm lidí,” řekla Novinkám policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Část mladých návštěvníků se následně dala na útěk. O tom, že z baru vyrazili narychlo, svědčí například to, že ven vyrazili jen v triku s krátkým rukávem. Někteří cestou potkali policejní hlídky a byli buď ztotožněni na místě, nebo je policisté poslali zpět k baru, aby se přihlásili jejich kolegům, kteří se právě chystali vstoupit dovnitř.

Zatažené závěsy, zamčeno a plné popelníky. Podle strážníků bar s šesti lidmi v Praze otevřel

Krimi

Po příjezdu dalších policejních hlídek policisté vstoupili do baru, ve kterém našli dalších 20 návštěvníků.

„Kromě dvaceti návštěvníků byl v baru také jeho majitel. Zatímco hosté po ztotožnění bar opustili, majitel byl pro podezření z přestupkového jednání oznámen ke správnímu orgánu,” doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám