Hlavní obsah

Policie hledá svědky převozu mrtvoly do Přílep

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté stále pátrají po svědcích převozu mrtvoly muže do Velkých Přílep u Prahy. Zesnulého někdo vyložil na kraj obce, kde byl nalezen ve čtvrtek 12. března. Kriminalisté nyní čekají na ověření totožnosti mrtvého, který se mohl pohybovat mezi narkomany.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález mrtvoly u Velkých PřílepVideo: Novinky

 
Článek

Expertizy navíc prokázaly, že zemřel na předávkování drogami. Policisté nemohou vyloučit, že mu smrtelnou dávku drogy někdo podal, řekla policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Tělo zhruba pětatřicetiletého muže bylo nalezeno ve čtvrtek 12. března kolem 22.30 hod. na přílepské cestě k bývalé vodárně. Místo nálezu nebylo podle vyšetřování místem jeho smrti.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Muž měl jedno tetování na břiše a další tři na ostatních částech těla. „Dalším šetřením bylo zjištěno, že by to neměl být nikdo z okolí Velkých Přílep,“ uvedla Pučelíková.

Jakékoliv informace k jeho totožnosti, ale i další informace ohledně pohybu lidí a vozidel poblíž místa, kde bylo nalezeno jeho tělo, mohou lidé sdělit kriminalistům na telefonním čísle 606 691 250 nebo na lince 158.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám