Hlavní obsah

Policie hledá drzou zlodějku. Starší ženě v Zábřehu sebrala z bicyklu nákupní tašku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábřeh

Na drzou zlodějku narazila starší žena v Zábřehu na Šumpersku. Zlodějka ji připravila na parkovišti u Penny Marketu na ulici Československé armády o nákupní tašku, kterou měla na zadním nosiči jízdního kola. Při činu ji zachytila bezpečnostní kamera a policie ve čtvrtek požádala veřejnost o pomoc při pátrání po ní.

Policie hledá zlodějkuVideo: Policie ČR

 
Článek

K události došlo 14. září dopoledne. „Obětí krádeže se stala starší žena. Neznámá jí z košíku upevněného na jízdním kole odcizila nákupní tašku s peněženkou a osobními věcmi a způsobila jí tím škodu za 6100 korun. Případ prověřují policisté z místního oddělení pro trestný čin krádeže,“ informovala Novinky policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policistům se podle ní doposud provedeným šetřením nepodařilo identifikovat pachatelku krádeže. „K dispozici ale máme kamerový záznam, kde se nachází žena, u které bychom potřebovali zjistit její totožnost, abychom mohli případ objasnit. Proto se s žádostí o pomoc a spolupráci obracíme na veřejnost,“ konstatovala policejní mluvčí.

„Pokud by ženu na záznamu někdo poznal a mohl by k její osobě sdělit jakékoliv informace vedoucí k její identifikaci, prosíme o zkontaktování na bezplatné lince 158,“ doplnila Zajícová.

Lupič si v bance vyhlédl 90letou ženu a přepadl ji. Vinu házel na těžké dětství, drogy a automaty

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám