Hlavní obsah

Policie dopadla zloděje, kteří vyhrožovali ostraze OKD baseballovou pálkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Karvinští policisté už znají jména dvou zlodějů z areálu OKD, kteří při jedné z posledních návštěv vyhrožovali členovi ostrahy baseballovou pálkou. Muži jsou podezřelí z trestného činu krádeže a nebezpečného vyhrožování.

Foto: Policie ČR

Pachatel šel na ostrahu s baseballovou pálkou

Článek

„Díky zveřejnění případu jsme ve velmi krátkém čase muže ztotožnili. Policisté s nimi zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů krádeže a nebezpečného vyhrožování. Prověřování probíhá na svobodě,“ řekla Novinkám mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Jak dále doplnila, policisté musejí nyní shromáždit dostatek důkazů o krádežích a teprve potom je obviní. Muži jsou ve věku 22 a 42 let a jsou z Karvinska.

O napadení pracovníka ostrahy policie informovala v pátek. Dva útočníci vyhrožovali ostraze s baseballovou pálkou v ruce, nezalekli se ani plynové pistole, kterou se bránil pracovník. Muži podle policie kradli elektromateriál z majetku důlního podniku. [celá zpráva]

Související téma:

„V letošním roce už policisté šetří desítky krádeží kabelů se škodou okolo 100 tisíc korun,“ uvedla tehdy Viačková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám