Hlavní obsah

Podezřelý z vraždy družky i dcery nalezen oběšený

Právo, Novinky, Petr Knötig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Petr Šrámek, podezřelý z úterní dvojnásobné vraždy ve Zbraslavi u Brna, se oběsil. Policisté jeho tělo našli ve čtvrtek ráno během pátrací akce v lesích nedaleko obce Zálesná Zhoř. Pětatřicetiletý muž měl podle policie na svědomí smrt své družky i pětiměsíční dcery.

Foto: Foto: archiv rodiny Charvátových

Rodinné foto v přírodě: Lucie a Vojtěch Charvátovi s dcerkou Verunkou a osmiletým synem Matějem.

Článek

"Muž byl nalezen oběšený mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní v lesním porostu u obce Zálesná Zhoř. Přesnou příčinu smrti určí lékař," sdělila Novinkám mluvčí jihomoravských policistů Soňa Woffová.

Policisté zatím neznají motiv jeho činu. Nenalezli totiž Šrámkův dopis na rozloučenou. Domnívají se ale, že se s ním jeho družka chtěla rozejít, což psychicky nemocný Šrámek neunesl a rozhodl se zlikvidovat rodinu i sám sebe.

Šla mu jen uvařit

Pravděpobodně ubodanou třiadvacetiletou ženu a její mrtvou dcerku našla matka a babička obětí ve Šrámkově domě. Hledala je, protože se dlouho nevracely. Mladou ženu si prý Šrámek zavolal, aby mu přišla uvařit. Co se mezi nimi stalo, však zřejmě nikdy nebude zcela objasněno. Jisté však je, že lidé Šrámka viděli, jak z místa ujíždí na svém upraveném pionýru.

Policisté se pak vydali po jeho stopách. Pátrali po něm v okolních lesích. Úspěšní však byli až dnes ráno.

Kriminalisté však ve vyšetřování případu pokračují. Musí totiž dokázat, že skutečně vraždil Šrámek.

Reklama

Související články

Psychicky nemocný muž ubodal družku s dcerou

Kriminalisté od úterního odpoledne vyšetřují násilnou smrt mladé matky (23) a její pětiměsíční dcery ve Zbraslavi u Brna. Podle podezření policie obě zabil...

Výběr článků

Načítám