Hlavní obsah

Po střetu auta s náklaďákem na D1 zůstalo zaklíněno pět mužů, jeden nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutice
Aktualizováno

Smrtelná nehoda uzavřela ve čtvrtek dálnici D1 směrem na Prahu. Řidič auta zastavil na 51. kilometru v jízdním pruhu kvůli poruše a zezadu do něj narazil kamión. V autě cestovalo pět mužů. Jeden z mužů zraněním podlehl.

Foto: Novinky

Při nehodě se zranili čtyři muži, jeden nepřežil.

Článek

„V pravém jízdním pruhu, kvůli údajné poruše, náhle zastavil vůz značky Fiat Tipo s pětičlennou osádkou. Než ale stačil jeho čtyřiatřicetiletý řidič adekvátně zareagovat, narazil do nich zezadu nákladní vůz, který jel za nimi. Malý fiat nakonec skončil ve středním jízdním pruhu,” popsala nehodu mluvčí policie Eva Stulíková.

Na místo kromě hasičů a záchranářů vyrazil také vrtulník. Záchranná služba po vyproštění posádky ošetřila čtyři muže.

„Mladík s poraněním dolních končetin byl transportován do krčské nemocnice v Praze. U dalšího muže měl lékař podezření na poranění páteře a hrudníku. Třetí cestující muž utrpěl nárazem zhmoždění zad a břicha a byl přepraven do benešovské nemocnice,” informovala mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Novinky

Při nehodě se zranili čtyři muži, jeden nepřežil

Vrtulník do pražské ústřední nemocnice přepravil muže v bezvědomí s vážným poraněním hlavy, který byl v ohrožení života. Záchranáři ho také připojili na umělou plicní ventilaci.

Dálnice byla ve směru na Prahu uzavřená, řidiči museli sjet na exitu 56 na Soutice.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Místo nehody - Soutice

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám