Hlavní obsah

Pacientka v Ostravě ukradla mobil lékaři, který ji operoval

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Případ jako z bláznivé italské komedie vyšetřují kriminalisté v Ostravě. Třiašedesátiletá žena se v nemocnici podrobila drobnému operačnímu zákroku a ve chvíli, kdy se oblékala, okradla lékaře o mobilní telefon. Lékaři následně zatelefonovala sestra a zvonící mobil v kabelce zlodějku prozradil.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Dodala, že žena byla v minulosti kvůli krádežím i ve vězení. Ani pobyt za mřížemi ji ale nedokázal napravit.

Žena se ve středu ráno po drobném operačním zákroku šla převléci a vzít si své odložené věci. „V uvedené době pak měla žena vniknout do místnosti zdravotnického personálu a odcizit odložený mobilní telefon. Přístroj patřil lékaři, který zákrok provedl. Poškozený mobil postrádal, proto jej zdravotní sestra zkusila prozvonit,“ uvedla mluvčí.

Zlodějka v tu chvíli ještě byla v čekárně, kde vyčkávala na lékařskou zprávu.

„A tak byla přivolána policie, která dále konala úkony trestního řízení. Podezřelé nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři léta,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám