Hlavní obsah

Ozbrojený lupič si z prodejny Žabka odnesl několik desítek tisíc korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté pátrají po ozbrojeném lupiči, který v neděli večer nedaleko Karlova mostu v Praze přepadl prodejnu Žabka. Odnesl si z ní několik desítek tisíc korun.

Ozbrojený lupič přepadl prodejnu v centru PrahyVideo: Policie ČR

 
Článek

Lupič vešel do prodejny v ulici Karmelitská kolem 20:45 a po prodavačce chtěl všechny peníze, pokud by mu je odmítla dát, vyhrožoval, že použije pistoli. Dostal několik desítek tisíc a utekl směrem ke Karlovu mostu.

Lupič prodavačku ohrožoval zbraní. FOTO: Policie ČR „Od prodavačky získaný popis pachatele předal operátor linky tísňového volání všem hlídkám v terénu a předal ho také strážníkům. Ti následně zadrželi muže, který jak vzezřením, tak oděvem odpovídal hledanému,” uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan. Později se ale ukázalo, že se o lupiče nejedná, a proto byl muž okamžitě propuštěn.

Policisté tak po pachateli dále pátrají, prověřují mimo jiné, jestli se nedopustil dalších přepadení. Tísňová linka 158 přijme jakékoliv informace o pachateli a jeho pobytu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám