Hlavní obsah

Opilý muž na kole se srazil na Jihlavsku s protijedoucí cyklistkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radkov

V sobotu nad ránem spěchali záchranáři k obci Radkov na Vysočině k nehodě dvou cyklistů. Muž přijíždějící na svém bicyklu směrem od Telče se tam srazil s protijedoucí cyklistkou. Ačkoli příčinu střetu policisté stále vyšetřují, napovědět by jim mohl fakt, že muž po střetu nadýchal 1,3 promile alkoholu.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

„Devětadvacetiletý muž se zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen na ošetření do jihlavské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. U cyklistky byla dechová zkouška negativní,“ popsala nehodu v neděli policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Vyjížďka na kole skončila špatně i pro dalšího muže, který v sobotu vpodvečer u obce Lhánice poblíž Ivančic vjel do pole a havaroval.

„Cyklista utrpěl zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do brněnské nemocnice. U cyklisty nebylo možné vzhledem k jeho zdravotnímu stavu provést dechovou zkoušku, byl proveden odběr krve,“ dodala Kroutilová.

Osm piv a panáka rumu cyklista nezvládl, narazil do seniora

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám