Hlavní obsah

Opilý lékař v Domažlicích nutil pacienta dělat kliky, před policií utekl na střechu

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice
Aktualizováno

V domažlické nemocnici v noci na pondělí zasahovali policisté, na místo přijeli po oznámení o podezřelém chování jednoho z lékařů, který měl právě službu. Policisté zdravotníkovi nakonec naměřili v dechu 1,6 promile alkoholu.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle informací Práva se jednalo o 39letého lékaře na interním oddělení, který se před policisty schoval na střechu budovy.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky,” potvrdila Právu policejní mluvčí Dagmar Brožová. Bližší informace s ohledem na počáteční stadium vyšetřování nesdělila.

Policie zadržela při pohovoru v Praze falešného gynekologa

Krimi

Podle dalšího zdroje policisté na pokoji lékaře našli několik lahví s alkoholem. Jednalo se o doktora z Ukrajiny.

Jak Právo dále zjistilo, policie dostala informaci o nestandardním vyšetření pacienta, který přišel v noci do nemocnice kvůli vážným zdravotním problémům.

Psychiatr podle policie zkoušel u ženy vyvolat předčasný porod, chtěl její dítě

Krimi

Lékař ho měl nutit dělat kliky a dřepy, pacienta nakonec musela převézt záchranná služba do plzeňské nemocnice.

Případ prošetřuje kromě policie také nemocnice. „Můžeme vyloučit, že by došlo k poškození zdraví pacienta, nicméně věc stále prošetřujeme, a proto se k ní nebudeme podrobněji vyjadřovat. Do ukončení šetření zůstává zdravotník mimo službu,” sdělil mluvčí policie Jiří Kokoška.

Reklama

Související články

Zdravotníky v Brně ohrožoval muž s nožem

Brněnští strážníci museli řešit konflikt v nemocnici, kde vyváděl opilý muž s nožem. Policisté ho nakonec dostali ven z toalety, kam se zavřel. Muž skončil na...

Výběr článků

Načítám