Hlavní obsah

Opilého seniora s elektrokolem zachraňoval chatař, v nemocnici byl muž agresivní

Právo, mhr
Radíkov

Chatař zachraňoval v neděli odpoledne v Radíkově na Přerovsku 70letého muže, který opilý při jízdě na elektrokole havaroval a zůstal bezvládně ležet na zemi. V nemocnici byl senior agresivní, proto z ní putoval na záchytku.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Muže ležícího na komunikaci našel místní chatař, který mu společně s dalším kolemjdoucím poskytl první pomoc a přivolali mu rychlou záchrannou službu, která zraněného seniora převezla na ošetření do nemocnice,“ sdělila Právu v pondělí policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Namol opilý cyklista spadl z kola. Musel pro něj letět vrtulník

Krimi

Zranění muže nebylo podle ní naštěstí nijak závažné. „K nehodě došlo s největší pravděpodobností tak, že cyklista projížděl pravotočivou zatáčkou a najel do silničního výmolu, ztratil stabilitu a z kola spadl,“ konstatovala mluvčí.

Po dálnici D46 ujížděl opilý cyklista. Piju bez přestávky měsíc a půl, řekl

Krimi

Dechovou zkouškou policie cyklistovi v nemocnici naměřila 2,04 a následně 1,94 promile alkoholu. „S ohledem na jeho agresivitu rozhodl lékař o umístění seniora na záchytku, kam ho hlídka po lékařském vyšetření eskortovala,“ doplnila policejní mluvčí. Okolnosti případu policie dál vyšetřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám