Hlavní obsah

Opilého otce vystřídal za volantem v Brně zdrogovaný syn

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policisté v Brně řešili kuriózní nehodu auta, které nejdřív řídil opilý muž, načež ho po havárii vystřídal za volantem jeho syn. Jenže ten rovněž nebyl ve stavu, aby šoféroval - policie, která auto dostihla, u něj totiž zaznamenala pozitivní test na drogy.

Foto: František Kšajt, Právo

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v pondělí večer, informoval ve středu mluvčí policie David Chaloupka.

Otec se synem jeli v Koniklecové ulici, starší z mužů podle svědka sedl za volant značně podroušený. Řízení mu také podle mluvčího příliš nešlo, když zavadil o jiné auto.

Policisté v Praze několikrát naháněli stejné audi se šoféry na drogách

Krimi

„Proto jej po pár metrech vystřídal za volantem jeho syn. Policistům se povedenou dvojici ve vozidle podařilo po chvíli vypátrat a zastavit. Jak hlídka při kontrole zjistila, ani mladší z mužů neměl za volantem co dělat,“ upřesnil mluvčí s tím, že syn měl pozitivní test na drogy.

Pronásledování řidičů na Šumpersku: Jeden uvázl v kukuřici, další nezvládl couvání

Krimi

Otec podle Chaloupky nadýchal téměř dvě a půl promile. Další podrobnosti policie nesdělila, rovněž neupřesnila, ve vztahu k jakým paragrafům případ dále prověřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám