Hlavní obsah

Opilce na kolejích na Plzeňsku zachránil instinkt. Převalil se a vlak přejel nad ním

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec u Stoda

Alespoň základní instinkty zůstaly opilci, který se v sobotu časně ráno povaloval na železnici nedaleko Hradce u Stoda na Plzeňsku. Před projíždějícím vlakem se překulil mezi koleje a vyvázl jen s několika šrámy.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Osobu na trati na poslední chvíli zpozoroval strojvedoucí osobního vlaku. „Začal intenzivně brzdit a houkat,“ sdělila policejní mluvčí Dana Ladmanová.

„Muž zareagoval tak, že se posunul mezi koleje. Strojvedoucí nemohl na krátkou vzdálenost soupravu dobrzdit, s vlakem projel nad mužem a posléze zastavil,“ uvedla Ladmanová.

Opilý muž v Pardubicích ležel v kolejišti ve chvíli, kdy přijížděl vlak

Krimi

Ukázalo se, že jde o cizince narozeného v roce 1982. „Utrpěl lehké zranění a byl převezen k ošetření do nemocnice ve Stodě. Dechová zkouška ukázala 1,75 promile alkoholu,“ dodala Ladmanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Přibývá opilých cyklistů

Se začátkem letních prázdnin přibývá na silnicích opilých cyklistů. Jihočeští policisté i záchranáři evidují již desítky případů, kdy cyklisté pod vlivem...

Výběr článků

Načítám