Hlavní obsah

Opilci řídili v Pardubicích dopravu, žena padala pod auta

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Svérázným způsobem řídili dopravu dva pracovníci soukromé firmy u nemocnice v Pardubicích, kde se instalují protihlukové stěny. Hlídka městské policie přistihla dva dny po sobě jednotlivě muže a ženu, jak s plácačkou dirigují vozidla s alkoholem v dechu. Strážníci zveřejnili videozáznam z kontroly, případem se zabývají policisté.

Opilci řídili dopravu v PardubicíchVideo: MP Pardubice

 
Článek

Na tísňovou linku se nejdřív ozval řidič, kterému se nezdála žena usměrňující dopravu.

„Oznámil, že paní málem spadla pod auto, jak se motá. Strážníci vyjeli situaci prověřit a nestačili se divit,“ napsali ve čtvrtek strážníci na webu. Kdy k události došlo, neupřesnili, stejně jako název společnosti, pro kterou měli lidé pracovat.

Pasáží v centru Prahy se plazil dvoumetrový had

Krimi

Devětatřicetiletá žena byla podle strážníků nápadná svými pohyby už z dálky, nakonec nadýchala 1,16 promile, přičemž měla pozitivní test i na další návykové látky. „Za svodidly se pak podařilo najít prázdné lahve od vodky,“ upřesnila městská policie.

Foto: MP Pardubice

Muž, který řídil dopravu, nadýchal 1,19 promile.

Druhý den se ozval další řidič s podobným podezřením, které se opět potvrdilo. Tentokrát dirigoval plácačkou a v reflexní vestě vozidla 38letý muž, který nadýchal podobnou cifru jako jeho kolegyně den před tím.

Opilá matka se v centru Prahy sotva držela na nohou, s kočárkem vrávorala kamarádka

Krimi

Strážníkům tvrdil, že je v pořádku a toho dne nepil. „Včera jsem bumbal, to jo, deset piv jsem zvládl a osm panáků, ale dneska jsem ještě na kapku alkoholu nesáhl,“ vysvětloval hlídce.

„Strážníci oba pracovníky předali k dořešení policistům,“ dodala městská policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám