Hlavní obsah

Opilá žena z Přerovska přetáhla partnera opakovaně berlí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hranice

Šarvátkou skončilo popíjení partnerské dvojice v jednom z bytů v Hranicích na Přerovsku. Muž skončil v nemocnici poté, co jej žena několikrát přetáhla berlí. Nyní jí hrozí obvinění z trestného činu ublížení na zdraví a soud ji následně může poslat do vězení. Novinky o případu informovala ve čtvrtek policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Do jednoho hranického bytu přišla za svým přítelem žena středního věku a společně popíjeli alkohol,“ uvedla mluvčí.

„Došlo mezi nimi ke slovní rozepři a situace vygradovala až tak, že žena uchopila svého přítele za oděv a začali se vzájemně přetahovat,“ podotkla Zajícová.

„Oba při handrkování spadli na podlahu a muž na ní zůstal ležet. Žena ve své agresivitě chytla do ruky berli a několikrát jí svého přítele udeřila do hlavy a hrudníku,“ dodala.

Po napadení skončil muž v péči přivolaných záchranářů, kteří ho převezli do nemocnice. Policejní hlídka na místě provedla u obou dechové zkoušky, které odhalily, že jsou oba silně ovlivnění alkoholem. Žena nadýchala 2,07 promile a muž 2,57 promile alkoholu.

Prvotně byla událost, která se stala v polovině února, kvalifikována jako přestupek proti občanskému soužití.

„S ohledem na způsobené zdravotní následky napadeného muže byl případ překvalifikován na trestný čin ublížení na zdraví. Je nadále ve stadiu prověřování,“ doplnila Zajícová. Za trestný čin ublížení na zdraví hrozí až tři roky vězení.

Muž v Chomutově při sporu praštil ženu pěstí do obličeje, až se jí spustila krev

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám