Hlavní obsah

Opilá žena v podprsence obtěžovala hosty luxusní restaurace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

S nápadem pochlubit se vlastním tělem příliš neuspěla žena, která ve čtvrtek v centru Brna zastavovala návštěvníky luxusní restaurace. Vystavovala se jim jenom v podprsence a z ulice bušila i na výlohu, aby se ukázala večeřícím hostům.

Městská policie v Brně zadržela opilou ženuVideo: MP Brno

 
Článek

Pro personál to byla delikátní situace. Na klidu obsluze nepřidalo, když začala opilá šedesátnice poměrně prudce narážet do francouzského okna. Jeden ze zaměstnanců proto nepříjemnosti vylíčil na lince 156.

„Žena byla na přicházející klienty hrubá a podrážděně křičela i na přivolané strážníky. Při zkoušce nadýchala více než dvě promile alkoholu. Neustále se potácela kolem širokých oken a plnou vahou se do nich opírala, a tak ji strážníci doprovodili a posadili do blízkého domovního výklenku, aby se nezranila a nezpůsobila škodu. Přitom ale jednoho z nich chytila pod krkem, a tak jim ani přes dosavadní trpělivý přístup nezbylo nic jiného, než ji spoutat,“ uvedl k případu mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Možným přestupkem proti občanském soužití se budou zabývat úředníci ve správním řízení,“ doplnil.

Snad to nechcete řešit? divila se opilá řidička v Praze strážníkům, do nichž málem nabourala

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám