Hlavní obsah

Odstraněné sutiny a výsledky pitev těl. Pokračuje vyšetřování výbuchu na Vsetínsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loučka

Vyšetřovatelé pokračují v ohledávání domu v obci Loučka na Vsetínsku, kde exploze a následný požár v neděli ráno zničily rodinný dům. Tragédii nepřežila žena a tři děti, experti rovněž dokončili soudní pitvy všech čtyř těl. O jejich výsledcích policie neinformovala.

Zničený dům na VsetínskuVideo: Aleš Fuksa, Právo

 
Článek

Podle mluvčí Simony Kyšnerové její kolegové s hasiči v pondělí odstranili základní sutiny způsobené výbuchem a požárem a zajistili stopy ve větší části objektu.

Výbuch domu, který zabil tři malé děti i maminku, Loučkou otřásl

Krimi

„Rovněž byly provedeny soudní pitvy všech nalezených těl. V úterý společně se specializovaným pracovištěm Odboru kriminalistické techniky a expertíz Brno pokračujeme s ohledáním místa činu,” upřesnila Kyšnerová.

K výbuchu došlo v neděli po páté hodině ráno. Exploze dům značně zničila, velká část se zřítila.

Foto: HZS Zlínského kraje

Dům po výbuchu hořel.

V sutinách domu byla nalezena mrtvá těla ženy a tří dětí. Dál byl těžce zraněn 31letý muž, kterého záchranáři letecky přepravili na popáleninové centrum ostravské fakultní nemocnice. Policie případ vyšetřuje zatím jako vraždu, bližší informace ale nesdělila.

Na Vsetínsku vybuchl rodinný dům. Jeden zraněný

Krimi

Kyšnerová v úterý zopakovala, že s podezřelým nelze provádět úkony trestního řízení kvůli jeho zdravotnímu stavu. Zda jde o hospitalizovaného jednatřicetiletého muže, policie nepotvrdila, ale ani nevyvrátila, zmínila ČTK.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám