Hlavní obsah

V sutinách domu na Vsetínsku našli po výbuchu mrtvou ženu a tři děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sutinách domu v Loučce na Vsetínsku byla po nedělním výbuchu nalezena mrtvá těla ženy a tří dětí. Případ policie kvalifikovala jako vraždu.

Zničený dům na VsetínskuVideo: Aleš Fuksa, Právo

 
Článek

„Včera večer jsme v sutinách domu nalezli čtyři mrtvá těla. Jedná se o jednu ženu a tři děti. Případ jsme předběžně kvalifikovali jako trestný čin vražda. Čekáme na výsledky pitvy,“ oznámila policie v pondělí ráno na Twitteru.

K výbuchu došlo v neděli po páté hodině ráno. Výbuch dům značně zničil, velká část se zřítila.

Na Vsetínsku vybuchl rodinný dům. Jeden zraněný

Krimi

Co bylo příčinou výbuchu, zatím není jasné. Policie pouze uvedla, že na místě byl nasazen pes cvičený na vyhledávání výbušnin a akcelerantů hoření a dorazili i policejní pyrotechnici.

Foto: HZS Zlínského kraje

Následky výbuch v Loučce na Vsetínsku

„S ohledem na probíhající vyšetřování nebudeme podávat další informace," sdělila v pondělí Právu k otázce příčin výbuchu policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Co se obětí týká, doposud policie uváděla, že se v rodinném domě těžce zranil 31letý muž. Ten byl letecky přepraven na popáleninové centrum ostravské fakultní nemocnice.

Policie uvedla, že podezřelého nelze vyslechnout s ohledem na jeho zdravotní stav.

Foto: HZS Zlínského kraje

Dům po výbuchu hořel.

Záchranáři v neděli uvedli, že zraněný muž byl v přímém ohrožení života. „Při příjezdu naší posádky byl mimo dům, zůstával v bezvědomí, utrpěl četné popáleniny. Při transportu byl ve stabilizovaném stavu,“ uvedl v neděli mluvčí krajské záchranné služby Jakub Omelka.

Mluvčí nemocnice Petra Petlachová v pondělí ráno řekla, že stav muže je nadále vážný.

Podle místních obyvatel žila rodina v obci zhruba čtyři roky.

Foto: ČR Policie, ČTK

Dům v Loučce u Valašského Meziříčí po výbuchu

Reklama

Výběr článků

Načítám