Hlavní obsah

Od plivnutí na audi k probodnutému hrudníku. Policie hledá svědky útoku v Liberci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Svědky vážného incidentu, který skončil těžkým zraněním, hledají policisté v Liberci. Kolemjdoucí měl nejdřív plivnout na křižovatce na osobní auto, jehož řidič pak chtěl vysvětlení situace, načež ale utržil rány pěstí, po nichž ho muž ještě bodl nožem do hrudníku.

Foto: Mapy.cz

Křižovatka ulic Kunratická a Jablonecká v Liberci

Článek

Incident se měl stát v sobotu 28. října krátce před 14. hodinou na světelné křižovatce ulic Kunratická a Jablonecká.

„Kolemjdoucí muž plivl na vozidlo značky Audi A3 bílé barvy v době, kdy stálo na červenou. Řidič se chtěl dotázat na důvod tohoto jednání a za mužem se rozjel. Zastavil v ulici Kunratická. Místo odpovědi však muž opětovně plivl na auto,“ popsala situaci policejní mluvčí Klára Jeníčková.

Šofér pak podle vyšetřovatelů vystoupil, načež ho měl muž nejdřív dvakrát udeřit do obličeje a pak bodnout nožem do hrudníku.

Rozplétání útoku v Písku: Pobodaný mladík sám útočil a Jana šířící zvěsti o Ukrajincích je muž

Krimi

„Řidič byl převezen záchrannou službou do nemocnice v Liberci,“ zmínila Jeníčková s tím, že šoféra lékaři již propustili do domácího ošetřování.

Na zmíněné křižovatce podle policie nejsou bezpečnostní kamery, a vyšetřovatelé tak shání svědky incidentu.

„Přijmeme veškerá svědectví, počínaje zastavením vozidla až po samotný incident. Zároveň přijmeme záznamy z palubních kamer automobilů, které událost zaznamenaly. Informace předávejte telefonicky prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se dostavte na služebnu Obvodního oddělení Liberec-Vápenka,“ dodala mluvčí.

Dala si rum a pak bodla manžela do srdce. Nenapadlo ji, že by to mohlo být vážné

Krimi

Další podrobnosti k případu, například zda policie zadržela muže podezřelého z útoku, nebo ho alespoň ztotožnila, kriminalisté s odkazem na samotný počátek vyšetřování nesdělili.

Rovněž není zřejmé, ve vztahu k jakému paragrafu trestního zákoníku případ prověřují.

Žena v Praze poplivala policistu. Pak mu řekla, že má žloutenku typu C

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám