Hlavní obsah

Noční požár rodinného domu na Rychnovsku způsobil milionovou škodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tutleky

Po čtvrteční půlnoci začal hořet rodinný dům v Tutlekách na Rychnovsku. Do místní části Dubí zamířily tři jednotky hasičů. Ti ihned začali hasit a také hledat případné osoby v hořícím domě. Měli totiž informaci, že by se uvnitř někdo mohl nacházet.

Požár rodinného domu v obci TutlekyVideo: HZS Královéhradeckého kraje

 
Článek

„Hasiči prohledávali přízemí i vrchní patro domu, ale pátrání bylo bez výsledku. Nakonec byl jeden člověk nalezen mimo zasažený dům. Do péče si ho převzali zdravotničtí záchranáři,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Hasiči našli uvnitř hořícího domu ženu v bezvědomí, letěl pro ni vrtulník

Krimi

Krátce po jedné hodině ranní v noci na pátek byl požár lokalizován, dále dohašovaly jednotky zbylá ohniska a zajistily v domě několik tlakových lahví.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Požár rodinného domu v Tutlekách

Těsně před třetí hodinou byla ohlášena likvidace požáru, na místě ještě dohlížela na požářiště až do rána jednotka sboru dobrovolných hasičů z Kostelce nad Orlicí.

„Proč začalo v domě hořet, to nyní zjišťují vyšetřovatelé. Ohledání místa události bude pokračovat i dnes, v pátek. Škoda byla předběžně vyčíslena do milionu korun, uchráněné hodnoty jsou pak do dvou milionů korun,“ dodala mluvčí Götzová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Požár rodinného domu v Tutlekách

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám