Hlavní obsah

Hasiči našli uvnitř hořícího domu ženu v bezvědomí, letěl pro ni vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kynšperku nad Ohří na Sokolovsku hořel v pondělí odpoledne obytný dům. Hasiči nalezli uvnitř objektu 46letou ženu v bezvědomí, která se nadýchala zplodin. Záchranáři ji nechali vrtulníkem transportovat do plzeňské fakultní nemocnice.

Foto: HZS KK, Novinky/HZS Praha

V Kynšperku nad Ohří hořel obytný dům.

Článek

„V době příjezdu hasičů na místo byla před domem s policisty jedna osoba,“ uvedl v úterý ráno mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal, s tím, že podle dostupných informací na místě měla být uvnitř objektu další osoba. „Tu hasiči uvnitř skutečně našli,“ pokračoval mluvčí hasičů.

Podle mluvčího karlovarské krajské záchranky Radka Hese byla žena nalezená uvnitř hořícího objektu ve velmi vážném zdravotním stavu. „Byla v bezvědomí, silně intoxikována zplodinami požáru. Letecky byla transportována do nemocnice do Plzně,“ uvedl Hes.

„O dva roky mladší muž, kterého našli hasiči před domem, jak se pokouší oheň uhasit, se rovněž nadýchal kouře a utrpěl drobné popáleniny. „S těmi byl odvezen sanitkou do sokolovské nemocnice na interní ambulanci,“ doplnil Hes.

Příčina požáru se šetří.

Při požáru v Uhřínovicích na Rychnovsku uvěznil oheň dítě na balkoně

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám