Hlavní obsah

Nehody omezily provoz na D1. V koloně, která se vytvořila po střetu náklaďáků, srazilo auto motorkáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě vážné nehody krátce po sobě a kousek od sebe řešili ve čtvrtek záchranáři s hasiči a policií na dálnici D1 u Prahy. Nejdřív se srazila dvě nákladní auta a jednoho z řidičů přepravili záchranáři do nemocnice vrtulníkem. Kvůli dopravnímu omezení se vytvořila kolona, ve které následně auto srazilo motorkáře. Zdravotníci ho odvezli sanitkou se zraněními na rukou i nohou.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dálnice D1 u Prahy po dvou nehodách

Článek

Nehody se staly ve čtvrtek krátce po 11. hodině. Do stojícího nákladního auta vrazil na 2,5 kilometru ve směru na Prahu jiný náklaďák, jehož řidič zůstal po střetu zaklíněný v kabině.

Mluvčí záchranky Jana Poštová uvedla, že 45letý muž utrpěl rozsáhlá zranění například břicha a pánve a do nemocnice ho přepravili vrtulníkem.

Hromadná nehoda pěti aut na D1: Dodávka skončila na boku, vytvořila se dlouhá kolona

Krimi

Po nehodě se začala postupně tvořit kolona, ve které se zhruba do půlhodiny stala přibližně kilometr za místem střetu nákladních vozidel další vážná nehoda.

„Osobní auto přejíždělo z pravého pruhu do levého a srazilo motocykl,“ sdělila mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Řidič motorky (55) skončil v nemocnici se zraněními na rukou i nohou, zdravotníci ho odvezli sanitkou.

Okolnosti a přesnou příčinu nehod zjišťuje policie. Dopravní omezení v místě nehody, kdy je provoz sveden do jednoho pruhu, mají podle odhadů police trvat do čtvrtečního odpoledne.

Reklama

Výběr článků

Načítám