Hlavní obsah

Násilník ohrožoval v Ostravě studenty sekáčkem na maso, skončil ve vazbě

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Děsivým zážitkem skončil pro dvojici studentů návrat z bakalářské zkoušky. Na tramvajové zastávce v Ostravě-Mariánských Horách je začal sekáčkem na maso ohrožovat násilník, který se dožadoval nejprve cigaret a potom i peněz. Útočníka následně zadržela policie.

Foto: Policie ČR

Sekáček, kterým muž ohrožoval mladíky.

Článek

O incidentu, který se stal před týdnem, informovala ve čtvrtek mluvčí policie Eva Michalíková. Dva mladíci podle ní na zastávce čekali na tramvaj a přistoupil k nim 27letý muž, který vytáhl z bundy kuchyňský sekáček a začal jím před sebou šermovat.

Požár kanceláří v Ostravě vyhnal na ulici 15 lidí

Krimi

Když jeden z mladíků vytáhl telefon, aby zavolal policii, útočník mu z obličeje shodil brýle. Oba studenti nakonec utekli a zavolali policii, která muže následně zadržela.

„Sekáček na maso, který měl podezřelý muž u sebe, policisté zajistili,“ doplnila Michalíková s tím, že byl mladík obviněn z loupeže a soud ho vzal do vazby.

Na dálnici za Ostravou zadrželi afghánské uprchlíky s malými dětmi

Krimi

Obviněný má totiž v rejstříku již sedm záznamů, hlavně pro násilnou trestnou činnost. Teď mu hrozí až desetiletý trest vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám