Hlavní obsah

Na Zelený čtvrtek vypil muž na jižní Moravě 26 zelených piv. Pak sedl za volant

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Od řidičů nedodržujících dopravní předpisy vykoledovali o Velikonocích jihomoravští policisté přes půl milionu korun. Nejčastějším prohřeškem byla rychlá jízda. Pomyslnou první příčku za nejbizarnější přestupek si ale vysloužil devětadvacetiletý muž, který na Zelený čtvrtek vypil šestadvacet zelených piv a druhý den ráno sedl za volant dodávky.

Foto: Policie ČR

Pěkné počasí vylákalo ven motorkáře, ne všichni se ale ve zdraví vrátili

Článek

Policisté jen na jižní Moravě zkontrolovali přes svátky více než tři tisíce vozidel, u čtyřech stovek pak zjistili nějaké nedostatky či porušení předpisů. I přes probíhající akci však nemálo řidičů o Velikonocích také bouralo.

Teplé počasí totiž mimo jiné vylákalo ven motorkáře i cyklisty. Právě k nehodě mladého motorkáře, který se srazil s cyklistkou středního věku, mířil o víkendu i vrtulník.

V pondělí odpoledne záchranáři spěchali i ke koledníkům, kteří to na pomlázce přehnali s alkoholem. „V některých případech šlo i o těžké intoxikace,“ posteskla si mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Podnapilému cyklistovi se do cesty postavil sloup veřejného osvětlení

Pomoc zdravotníků potřeboval i podnapilý cyklista, který se zranil po nárazu do sloupu veřejného osvětlení na Tišnovsku. Od zranění ho neuchránilo ani to, že své elektrokolo řídil v motorkářské přílbě.

O velikonočních svátcích zemřelo při nehodách nejvíc lidí za osm let

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám