Hlavní obsah

Na nádraží v Zábřehu řádil opilec. Museli ho zpacifikovat policisté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Namol opilý mladík řádil v neděli večer na nádraží v Zábřehu na Moravě na Šumpersku. Obtěžoval tam kolemjdoucí tak agresivně, že museli zasáhnout policisté. Ti ho zpacifikovali a zadrželi. Nyní ho stíhají za výtržnictví, přičemž mu hrozí až tři roky za mřížemi. Novinky o tom informovala v pondělí policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Miloslav Hradil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oznámení o běsnění dvacetiletého muže policisté podle ní dostali ve večerních hodinách na linku 158 s tím, že mladík se pohybuje ve vestibulu vlakového nádraží, obtěžuje kolemjdoucí a vyhrožuje jim, že je zbije.

Zuřivost obrátil i vůči automatu na potraviny, do kterého kopl.

„Hlídka ho po příjezdu na místo našla do půl pasu svlečeného před vlakovým nádražím. Jakmile policisty spatřil, dal se na útěk. Na zákonné výzvy nereagoval a utíkal dál na nástupiště vlakového nádraží,“ popsala mluvčí.

Mužům zákona ale neunikl. „Skončil v poutech a následně i na služebně. Tam u něj byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 2,74 promile,“ konstatovala Zajícová.

Násilník zlomil kosti v obličeji mladíkovi v Praze

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám