Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku rozhazuje neznámý vandal hřebíky po cestě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řepiště

Nejen v Polsku, ale už i na Frýdecko-Místecku ničí neznámý vandal pneumatiky řidičů. Používá k tomu hřebíky, které rozhazuje na silnici mezi Sedlištěmi a Řepištěm.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Hřebíky na cestě mezi Sedlištěmi a Řepištěm

Článek

Podle policistů z Brušperku, kteří případ vyšetřují, byly hřebíky rozházeny v úseku vedoucím lesem poblíž lokality Pisárky opakovaně.

„V jednom případě policisté přijali oznámení od řidiče, kterému tyto hřebíky poškodily obě zadní pneumatiky,“ sdělila policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Hřebíky na cestě

Pří pátrání po dosud neznámém „hřebíkovém fantomovi“ se policisté obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Uvítají jakékoliv informace o podezřelém jednání či osobě.

„Přihlásit se mohou i případní řidiči, kterým hřebíky poškodily pneumatiky,“ doplnila mluvčí s tím, že lidé mohou policisty kontaktovat osobně na obvodním policejním oddělení Brušperk, na číslech 974 732 701 nebo bezplatné telefonní lince 158.

Pozdvižení před obchodem v Polsku. Český řidič obvinil muže z propíchnutí pneumatiky

Domácí

„Není vyloučeno, že neznámý pachatel bude v protiprávním jednání pokračovat, řidičům proto doporučujeme, aby místem projížděli se zvýšenou opatrností,“ upozornila Kubzová.

Muži v Ostravě vadil štěkot psů, tak upekl otrávené pamlsky. Při kladení ho natočila kamera

Krimi

Žena nalíčila na psy hřebíky v uzenině. Vadily jí jejich exkrementy

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám