Hlavní obsah

Na chlapce se na Tachovsku zřítil domek na hraní

Otín

Na devítiletého chlapce se zřítila v sobotu večer v Otíně na Tachovsku chaloupka na hraní. Dřevěná konstrukce, původně připevněná na stromě, padala z asi třímetrové výšky. Dítě utrpělo středně těžká zranění.

Foto: GSA, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala před 21. hodinou na zahradě rodinného domu. „Zrovna jsem seděl venku pod pergolou, když jsem uslyšel vrtulník. Letěl pro malého kluka ze sousedství, na kterého spadla bouda na hraní,“ sdělil Pavel Nutil. Ten ve vesnici bydlí a zároveň je místostarostou nedaleké Plané, pod níž Otín spadá.

Dítě v zoo ve Zlíně vypadlo z vláčku, který dostal smyk a porazil dva chodce

Krimi

Jeho slova potvrdila i policejní mluvčí Eva Červenková. „Přijali jsme oznámení o pádu dětského domku z asi třímetrové výšky na nezletilé dítě. Dřevěná konstrukce byla původně připevněná na stromě,“ řekla. Mária Svobodová z krajské záchranky upřesnila, že pacient utrpěl středně těžká zranění. „Z místa ho transportoval vrtulník na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice. Dítě bylo při vědomí, nikdo další se při události nezranil,“ uvedla.

Žena s dítětem v kočárku vešla před jedoucí vlak, policie prověřuje násilný čin

Krimi

Podle zjištění deníku Právo šlo o devítiletého chlapce. „Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti,“ doplnila Červenková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám