Hlavní obsah

Muži se před klubem v Praze pohádali o ženu. Dva skončili s bodnými ranami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pobodáním dvou mužů skončila o víkendu v Praze rozepře několika lidí. Spor začal podle policie kvůli ženě. Jeden z napadených byl v ohrožení života. Útočníky policie zadržela na Příbramsku, chystali se na odjezd do Francie.

Zadržení podezřelých z pobodáníVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo v noci na neděli před jedním z klubů na Smíchově. Jeden z mužů se tam podle policie bavil se ženou, kvůli níž následovala hádka a útok jednoho z mužů na dva poškozené nožem dlouhým 21 centimetrů.

Nezvyklá honička v Praze, muže na útěku ve Vltavě chytali policisté na šlapadle

Krimi

„Poškození vlivem toho utrpěli několik bodnořezných zranění, kdy jeden z nich byl dokonce v ohrožení života. Druhý z útočníků se do incidentu také zapojil, a to kopy, které vedl na hlavu jednoho z poškozených,“ popsal mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Zadržení podezřelých

Případ začali vyšetřovat kriminalisté z oddělení vražd, kteří zjistili totožnost podezřelých cizinců a také to, že se pohybují na Příbramsku. Tam byli také zadrženi před odjezdem do Francie, kam se dle zjištění detektivů chystali.

„Jeden z mužů je trestně stíhán pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví a druhý pro trestný čin ublížení na zdraví,“ konstatoval Daněk s tím, že muži skončili ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám