Hlavní obsah

Muže, který zfetovaný řádil v hradecké nemocnici, obvinili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Až roční vězení hrozí 40letému muži, který loni v listopadu vnikl na urgentní příjem nemocnice v Hradci Králové, kde napadl personál. Nakonec se ukryl v mezistropním prostoru, odkud ho vytáhli policisté s hasiči. Podle vyšetřovatelů byl pod vlivem drog, čemuž nasvědčoval i policií tehdy zveřejněný videozáznam z incidentu.

Policie zasahovala proti muži v nemocnici v Hradci KrálovéVideo: Policie ČR

 
Článek

„Muž byl obviněn ze spáchání poškození cizí věci, za což mu v případě prokázání viny hrozí až roční pobyt ve vězení. Kriminalisté zároveň podali státnímu zástupci spis s návrhem na podání obžaloby,” informovala ve středu o vývoji v případu mluvčí policie Lucie Konečná.

Incident se stal ve fakultní nemocnici, odkud zdravotníci volali na tísňovou linku, že mají na oddělení agresivního muže, který je napadá.

Na videozáznamu, který policie k případu zveřejnila, je vidět zmatený člověk, který je schoulený uvnitř šachty u stropu, kterou ničí.

Jako Bruce Willis ve Smrtonosné pasti. Ve ventilaci královéhradecké nemocnice řádil zdrogovaný muž

Krimi

Muž nejdřív neustále před policií a hasiči ustupoval, díky vyjednávání policistky se ho ale podařilo dostat k otvoru, ze kterého mu pomohli ven. Pak skončil v péči zdravotníků.

Reklama

Související články

Zdravotníky v Brně ohrožoval muž s nožem

Brněnští strážníci museli řešit konflikt v nemocnici, kde vyváděl opilý muž s nožem. Policisté ho nakonec dostali ven z toalety, kam se zavřel. Muž skončil na...

Výběr článků

Načítám