Hlavní obsah

Muž z Brna se chtěl osvěžit v řece. Zapadl ale do bahna a tahat ho museli strážníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Pěkné slunečné počasí, k tomu nějaká ta sklenka alkoholu a nakonec nápad, že bude skvělé se trochu ochladit v řece. To byl plán, který se rozhodl o víkendu zrealizovat čtyřicátník ve Tkalcovské ulici na okraji tzv. brněnského Bronxu. Vše se zkomplikovalo ve chvíli, kdy muž uvázl v bahně a nemohl se dostat ven.

Foto: Martina Odehnalová, ČTK

Služební vozidlo hlídky Městské policie Brno

Článek

Neobvyklé situace si všimli projíždějící strážníci. Zatímco muž marně bojoval s mazlavou hmotou v náhonu řeky Svitavy, jeho dva kumpáni na něj halekali ze břehu. Ruku k dílu při záchraně svého známého ale nepřiložili, vše tak musela vyřešit hlídka městské policie.

Muž z Brna má zákaz řízení, ale jezdil si vesele dál. „A taky vidím kosmické lodě,“ uvedl

Krimi

„Strážníci vytáhli ze služebního vozidla záchranné lano a muže pomocí něj vytáhli ven. Trojice působila mírně opile, zákonný důvod k převozu na záchytnou stanici však v danou chvíli neměla. Všichni muži byli očividně schopni postarat se o sebe sami,“ dodal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Související témata:

Výběr článků

Načítám