Hlavní obsah

Muž z Brna má zákaz řízení, ale jezdil si vesele dál. „A taky vidím kosmické lodě,“ uvedl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Když v noci na úterý zastavila na benzince v Brně hlídka strážníků, okamžitě se k ní hrnul muž, který měl neodolatelnou touhu se podělit o sdělení, že má zákaz řízení, ale jezdí vesele dál. Když přidal historky o cestování vesmírem, dostal dýchnout a test na drogy. Zakázané látky v těle neměl, strážníci mu tak alespoň zakázali sednout do auta.

Foto: MMB

Ilustrační foto

Článek

Strážníky řidič škodovky oslovil na benzinové pumpě v Jihlavské ulici. „Povykládal jim o svých zážitcích z cestování vesmírem. Svěřil se jim, že vidí kosmické lodě a k tomu všemu ještě umí ovládat počasí.

Hlídka si u obsluhy čerpací stanice ověřila informaci, že sem sedmatřicetiletý muž skutečně přijel autem,“ popsala situaci mluvčí strážníků Jana Pokorná.

„Během ověření osobních údajů vyšlo najevo, že řidič není zdravotně způsobilý k řízení. Policisté vyloučili spáchání trestného činu, řidiči však zakázali pokračovat v jízdě,“ dodala mluvčí.

Zda jejich nařízení vesmírný cestoval akceptoval, už ale zpráva strážníků neuvádí.

Ježíš se mnou chce mluvit, řekla strážníkům v Brně zkouřená a opilá dívka

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám