Hlavní obsah

Muž si před loupeží v Praze nasadil masku přímo pod kamerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dost neopatrně si počínal muž, kterého policisté podezírají z loupežného přepadení obchodu s potravinami v Praze. Bezpečnostní kamera ho zachytila, když si nasazoval na obličej masku. Poté podle vyšetřovatelů vtrhl do prodejny, vyhrožoval prodavačce nožem a sebral všechny bankovky z pokladny. Policie po muži pátrá.

Přepadení prodavačky v Praze Video: Policie ČR

 
Článek

O případu v pátek informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová. K přepadení došlo minulý týden v úterý v Náchodské ulici v Praze 9.

Drsné přepadení ženy v Praze, tahanici o kabelku zachytila kamera

Krimi

„Maskovaný muž vstoupil do provozovny a rovnou si to zamířil k pultu, za kterým stála obsluha. V ruce držel nůž a vyhrožoval prodavačce, že pokud mu nedá do minuty peníze, tak ji pobodá. Žena z obavy o svůj život otevřela pokladnu, podezřelý si dal veškeré bankovky do igelitové tašky a následně z místa v klidu odešel,” sdělila Siřišťová. Kolik peněz podezřelý odnesl, policie neupřesnila.

Vedle mačety a nožů ležely sonety. Recidivista se po přepadení skrýval v chatce

Krimi

Při vyšetřování se ukázalo, že bezpečnostní kamera nedaleko obchodu zachytila podezřelého muže, jak si před loupeží nasazuje masku.

Statečná prodavačka vyhnala pěstmi ozbrojené lupiče z obchodu v Brně

Krimi

„Pokud ho poznáváte nebo víte, kde se zdržuje, ozvěte se prosím na linku 158,” dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Přepadení prodavačky v Praze

Kriminalisté případ vyšetřují jako loupež, za což pachateli v případě odsouzení hrozí až deset let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám