Hlavní obsah

Lupič přepadl v Praze matku s dítětem. Povalil ji na zem a chtěl jí vzít batoh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý lupič přepadl na začátku dubna matku s tříletou dcerou v Praze 6. Ženu povalil na zem a snažil se jí sebrat batoh. Pomohli jí pohotoví svědci. Policisté pátrají po útočníkovi i jednom svědkovi.

Útěk podezřelého (v červeném kroužku) a svědekVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena procházela 6. dubna kolem sedmé hodiny večer podchodem pod ulicí Řeporyjská. Zničehonic ji přepadl zakuklený muž, který ženu strhl na zem.

„Na zem spadla i holčička, která v tu dobu byla na tříkolce a držela maminku za ruku. Poté chytil poškozenou za batoh, který měla na zádech, a chtěl po ní všechny věci, co má u sebe,“ informoval mluvčí policie Jan Rybanský.

Muže sedícího na lavičce přepadl lupič. Přiložil mu nůž na krk

Krimi

Žena začala křičet o pomoc. To uslyšelo několik kolemjdoucích, kteří jí na pomoc přispěchali. Lupiče to však nevyděsilo a snažil se batoh získat. Jeden ze svědků ho z ženy musel strhnout. Podezřelý pak utekl a odešel i svědek.

Foto: Policie ČR

Útěk podezřelého

Poškozená měla naštěstí jen odřený loket, dítě zraněno nebylo.

Policie pátrá po útočníkovi i po svědkovi, který muže z ženy strhl. Informace o jejich totožnosti přijme linka 158. Za loupež muži hrozí až 10 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám