Hlavní obsah

Muž pálil družce oblečení, vázou jí roztrhl čelo, nakonec ji bodl do hrudníku

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Karlovarští kriminalisté obvinili ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví 40letého muže z Ostrova, který od července letošního roku týral svoji o osm let starší družku v Abertamech na Karlovarsku. Nejdříve jí v opilosti vulgárně nadával, pálil oblečení v kamnech, vázou jí roztrhl čelo a nakonec ji bodl nožem do hrudníku. Žena je v nemocnici.

Článek

„Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetiletého muže z Ostrova, obvinili ho ze spáchání přečinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a zločinu těžkého ublížení na zdraví,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta.

Muž měl ženu týrat od července letošního roku.

„V podnapilém stavu ženě vulgárně nadával, fyzicky ji napadal a pálil její oblečení v kamnech. Vše vyvrcholilo ve středu minulý týden, kdy po ženě hodil vázu, kterou jí zasáhl do hlavy a způsobil jí tržnou ránu na čele. V sobotu, a to po předchozí vzájemné slovní rozepři, muž uchopil kuchyňský nůž, se kterým přistoupil k ženě a bodl ji do hrudníku. Ta byla se zraněním převezena do nemocnice v Ostrově,“ popisoval mluvčí nepochopitelné agresivní jednání obviněného muže.

Policisté muže zadrželi a umístili do policejní cely. V pondělí podají návrh na uvalení vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám