Hlavní obsah

Muž osahával v pražské tramvaji 14letou dívku. Policie hledá svědka

Praha

Pražská policie pátrá po svědkovi, který mohl vidět obtěžování 14leté dívky v tramvaji. Neznámý muž ji tam osahával na těle. Dívka pak vystoupila, podezřelý jel dál.

Foto: Policie ČR

Svědek, kterého policie hledá.

Článek

Policie v pondělí uvedla, že muž si dívku vyhlédl na zastávce Újezd na začátku dubna a nastoupil s ní do tramvaje číslo 22.

„Cestou na Národní třídu se poškozené začal dotýkat rukou na hrudi. Ta se mu snažila neustále uhýbat, ale vzhledem k přeplněné tramvaji neměla dostatek prostoru. Toho muž využil a natlačil se na dívku do její těsné blízkosti a začal ji osahávat na hýždích,“ vylíčil mluvčí policie Richard Hrdina.

Dívka se podle něj nemohla nijak bránit, a proto na nejbližší zastávce z tramvaje utekla a případ nahlásila. Pachatel pokračoval v jízdě. Kriminalisté následně zajistili kamerové záznamy, kde je svědek, který se pohyboval v jejich těsné blízkosti.

Muž je ve věku asi 40 let, vysoký 175 cm, střední postavy, má krátké tmavé vlasy, vysoké čelo, výrazné kouty, modrošedé oči. Má bradku a na tvářích strniště. Informace k jeho totožnosti přijme linka 158.

Policista se ukájel na školačce, dostal podmínku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám